Wat deden duikers 20 jaar geleden

Een projekt wat op dit moment totaal onbespreekbaar zou zijn werd 20-jaar geleden gewoon gedaan. En echt niet alleen in Oostvoorne maar ook in Vinkeveen, Maarseveen en vele andere duikplassen het ene rif was nog groter dan het andere. In Maarseveen hadden ze bij mijn weten het langste rif.

 

Binnengekomen reacties  

#3 Met de kennis van nuJan Dankers 19-08-2018 11:46
Het is een veel gebruikte uitspraak in de politiek. Als je heden ten dagen gesnapt wordt met een dergelijke actie zul je van elke agent een klein geel briefje meekrijgen en mag je het later vermoedelijk ook nog een keer voor een hekje staand komen uitleggen. Twintig jaar geleden kon dit nog wel.

De meeste banden zijn ondertussen wel in de bodem verdwenen en er nauwelijks nog uit te krijgen. Daarnaast zijn er in vrijwel alle zandwinplassen dumpingen van puin en ander zooi geweest waar men van af wilde ook vrachtwagens vol met oude autobanden ga maar eens duiken in 'De Ertveld Plas in Den Bosch'.
#2 Schept een bandJos Veerhuis 19-08-2018 09:58
Mijns inziens horen de banden niet onderwater te liggen, discussie over rubbergranulaat op kunstgrasvelden is ook nog niet gelopen. Welke effecten op de lange termijn hebben banden uit die tijd toen remblokken nog voorzien waren van asbest op het onderwaterleven. Dus met zijn allen die zooi er uithalen komt het saamhorigheidsgevoel binnen de duikvereniging ten goede.
#1 RE: Wat deden duikers 20 jaar geledenJohn van Boxtel 10-08-2018 16:56
De arbo was toen nog niet wakker .
Deze actie is goed voor het club gevoel.

Helaas ! Door veelvuldig misbruik door derde is het plaatsen van een reactie door gasten uitgeschakeld.
Als je op dit artikel wilt reageren moet je eerst even inloggen.