Toelichting Vernieuwde Nieuwsbrief CYANA

acymailing logo

De aanleiding

Op de website zijn de afgelopen weken de nodige zaken aangepakt om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en dan vooral voor mobiel gebruik.

Het standaard menu is van 170 menu items teruggebracht naar ongeveer 20 dat maakt het wat overzichtelijker

De oude nieuwsbrief waarin je vaak dezelfde informatie meerdere keren kreeg toegezonden werkte ook niet goed en is vervangen.

Oplossing

Een geheel andere en veel profesionelere nieuwsbrief is inmiddels geinstalleerd. Daar kan wel heel veel meer mee dan met zijn voorgangen.

Met in te stellen gebruikers, lijsten, nieuwsbriefen, templates en nog heel veel meer andere knopjes was het wel even een steile leercurve.

De verzending is in een opgemaakt HTML versie en een tekstversie voor diegene die in hun mailbox alleen tekst kunnen ontvangen. Ook is er een optie om de nieuwsbrief in de browser te openen of op de website de laaste verzonden nieuwsbrief te lezen.

De nieuwsbrief "Duiknieuws van CYANA" wordt vanaf komende week elke week om 12:00 uur op vrijdagmiddag verzonden, er staan de aangekondigde duiken in voor de komende 10 dagen daarmee onstaat dus een overlap van 3 dagen. Aankondigingen van duiken die na vrijdagochtend op de agenda worden gezet voor de volgende 7 dagen komen dus niet in deze nieuwbrief terecht.

Er zullen de komende tijd ook andere nieuwsbrieven door Cyana worden verzonden met een andere naam en een gedeelteijk andere doelgroep.

Achtergrond

Zoals jullie in de eerste nieuwsbrief hebben kunnen zijn krijg je van de Agenda items een foto te zien, het onderwerp, de eerste 100 karkaters van de omschrijving, locatie, aanspreekpunt, aanmelden en natuurlijk ook een linkje om verder te lezen op de website en je aan te melden.

Nieuwe artikelen (topics) op de website komen nu ook altijd met afbeelding, de gehele introtekst en een link om verder te lezen.

Documenten die in downloads staan kunnen nu ook met link in de nieuwsbrief worden opgenomen.

Alle inhoud van velden die in de gebruikersdatabase staan kunnen nu ook getoont worden in de nieuwsbrief.

 

Binnengekomen reacties  

#2 SorryPeer Heijnen 31-05-2018 16:01
Ik heb niet gedaan wat in de nieuwsbrief stond en toch de toelichting gelezen :D
Maar zeer goed deze nieuwsbrief
#1 Vernieuwde NieuwsbriefHilbert de Vries 31-05-2018 15:44
Complimenten, goed bezig!

Helaas ! Door veelvuldig misbruik door derde is het plaatsen van een reactie door gasten uitgeschakeld.
Als je op dit artikel wilt reageren moet je eerst even inloggen.