Allereerst welkom bij onze actieve Onderwatersport Vereniging CYANA, aangeduid in het vervolg als: CYANA
 
CYANA is een NOB vereniging en al onze leden worden aangemeld bij de NOB    logo
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, per vraag vind je de uitleg onder het Vraagteken icon 20en * is verplicht invullen
 
Als we in de toelichtingen van dit formulier 'ouders' schrijven bedoelen we ouder(s) of wettelijke vertegenwoordiger(s) !
 

Wat gaan we doen nadat U het aanmeldings formulier heeft verstuurd 

U krijgt na het versturen automatisch een ontvangstbevestiging met daarin ook alle ingevulde gegevens voor uw administratie. Ook gaat er een e-mail met uw gegevens naar onze secretaris zodat die direct aan de slag kan. Deze gegevens gaan we verwerken in onze administratie, bij de NOB en op de website van CYANA. Zodra dat gereed is meestal 2 dagen, krijgt u per brief nog ter controle en ondertekening het aanmeldingsformulier toegestuurd wat ingeleverd moet worden. Ook sturen we u in diezelfde brief de gespecificeerde factuur en de inloggegevens van de CYANA website toe.

U kunt met deze inloggegevens inloggen op de website van CYANA maar totdat de inschrijving geheel is afgerond kunt u niet de gegevens van leden inzien. Zodra de betaling en het ondertekende aanmeldingsformulier is ontvangen wordt de inschrijving bij de NOB en CYANA definitief. Ongeveer een week later krijgt u dan per post van de NOB een ledenpasje en 'Mijn NOB' inloggegevens toegestuurd.

Hier kunt u de Statuten en het Huishoudelijk reglement van CYANA lezen:

pdfStatuten_OWSV_Cyana-v2.1.pdf100.17 Kb  

pdfHuishoudelijk_Reglement-v2.3.pdf74.7 Kb

►Naar startpagina van OWSV Cyana zonder het formulier te versturen